+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc-pp-pe-pc-abs-small-profile-extrusion-line-76.jpg

PVC 、 PP 、 PE 、 PC 、 ABS Leutik Tonjolan Profil Extrusion

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Aplikasi sareng Fitur

Ku nganut téknologi canggih asing sareng domestik, urang hasil ngembangkeun garis ékstrusi profil alit. Garis ieu diwangun ku Tunggal Screw Extruder, Vacuum Calibration Table, Haul-off Unit, Cutter sareng Stacker, fitur garis penghasil tina palapisisasi anu saé, kapasitas kaluaran tinggi, konsumsi kakuatan anu lemah sareng sajabana Kecepatan extruder utama dikawasa ku inverter AC impor, sareng kontrol suhu ku méter suhu RKC Jepang,

pompa vakum sareng réduksi gear traction tina alat aliran handap mangrupikeun produk anu saé, sareng ogé gampang dipiara.

Taros Kami