+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc_semi_skinningwpc_foam_board_extrusion_line_.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229161633_645.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229161642_115.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229161652_541.jpg

PVC Semi-Skinning (WPC) papan busa Jalur Tonjolan

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

 Papan busa PVC ogé dingaranan papan salju sareng papan andy, komponén kimia nyaéta polivinil klorida, ogé tiasa

 dingaranan busa papan polivinil klorida.

 Téhnik manufactruing busa -semi-kulit kulit nyaéta ngagabungkeun téhnik busa gratis sareng semi-kulit

 busa pikeun ngembangkeun téknologi énggal, alat-alat ieu ngagaduhan struktur canggih formulasi sederhana operasi gampang sareng sajabana

 Fitur.

 Fitur papan busa semi-kulit PVC

 1 、 anti cai-anti seuneu 、 anti-asam & akali-anti-ngengat 、 beurat 、 pelestarian panas 、 insulasi sora 、 nyerep shock

 2 process prosésna sami sareng kai, tapi manufactruing perfomance langkung saé tibatan kai.

 3, Cocog anu cocog pikeun kai 、 papan komposit aluminium.

 

 

parameter teknis Utama:  

 

model

Papan buih semi-kulit  

Papan foaming inti 

lebar (mm)

1220 

1560 

2050 

1220 

kandel (mm)

5-20 

8-18 

8-15 

5-20 

ngetik

SJZ80 / 156

SJZ92 / 188

SJZ92 / 188

SJZ80 / 156 + SJZ65 / 132

Kapasitas (kg / h)

400 

550 

550 

500 

kakuatan motor Utama

75kw

132k2

132kw

75kw + 37kw

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami