+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc-single-screw-wpc-foaming-extrusion-line-15.jpg

PVC Single-screw WPC (foaming) Extrusion Line

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Garis produksi utamina dianggo pikeun produksi témbok Tembok Ageung, panel témbok, témbok partisi, pelat ciwit, panel akustik, pagar tangga, rana, hiasan, garis sampéan sareng produksi plastik kayu eco-sanés. Extruder kalayan desain screw unik nyegah bahan baku tina geser tinggi atanapi langkung tina plastikisasi, Hasilna, produk ngagaduhan tékstur permukaan kai anu penting, sareng produk anu gaduh ciri: teu aya deformasi, non-fading, pencegahan seuneu, anti korosi, anti- ngengat, anti sepuh sareng
anti UV.

Taros Kami