+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc_single_multi_layer_heat_insulation_corrugated_board.jpg

PVC Tunggal / Multi Lapisan Panas Isolasi Papan Bergelombang & Lengkah-Roofing Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Papan corrugated PVC sareng fitur hambalan-hateup sareng aplikasi:

1. kinerja panyalindungan seuneu anu luar biasa, hésé diduruk. Résistansi kana korosi kimia, asam sareng alkali. Dissipation panas gancang, kinerja daylighting alus teuing jeung umur panjang

2. Ngadopsi téknologi khusus, ngasuh insolasi atmosfir luar. Kinerja insulasi panas anu saé, dina usum panas anu panas tiasa nyayogikeun ngabandingkeun logam pikeun nganggo ubin anu langkung nyaman.

3. Ruang lingkup anu lumaku lega, bengkel, gudang, gudang kendaraan, pameran pasar tatanén, brattice, awak témbok, toko samentawis, kere isolasi panas sareng sanésna cocog.

 

spésifikasi: 

spésifikasi

SJZ65 / 132,2 * SJZ51 / 105

SJZ80 / 156, JWS50 / 30

kakuatan motor Utama

37kw, 2 * 18.5kw

55kw, 22kw

Lebar produk

1140mm

1050mm

Kapasitas maks

180kg / jam, 120kg / jam

350kg / jam, 50kg / jam

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami