+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc_tpu_tpe_seal_profile_extrusion_line.jpg

Jalur Tonjolan Profil TPU TPE Seal

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Mesin ieu dipaké pikeun ngahasilkeun segel bahan pvc, TPU, TPE, jsb, fitur kaluaran tinggi, ékstrusi ajeg, konsumsi kakuatan low. Adaptasi inverter kasohor, SIEMENS PLC sareng layar, operasi gampang sareng perawatan.

 

spésifikasi: 

ngetik

JWS45 / 25

JWS65 / 25

Motor Daya (kw)

7.5

18.5

Kapasitas maksimal (kg / jam)

15-25

40-60

Cai tiis (m3/ H)

5

6

Hawa kompresor (m3/ Mnt)

0.6

0.6

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami