+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc_transparent_soft_and_rigid_sheet_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227135256_850.jpg

PVC Transparan Lembut sareng kaku Lambaran Tonjolan Tonjolan

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Lambaran kaku transparan PVC gaduh seueur kaunggulan seuneu-résistansi, kualitas luhur, béaya rendah, transparan luhur, permukaan anu saé, henteu aya tempat, gelombang cai kirang, résistansi trike tinggi, gampang kapang sareng sareng sajabana. Éta lumaku pikeun sababaraha jinis pengepakan, pembuangan sampah sareng kasus, sapertos alat, cocooan, listrik, tuangeun, ubar sareng baju.

Lambaran lemes transparan PVC mangrupikeun produk ngagantian tina tirai katun tradisional. Éta lemes, jelas, insulasi, aman, perlindungan lingkungan, tahan asam, henteu bau anu aneh, gampang dibersihkeun, sareng sajabana, ogé tiasa dianggo dina insulasi tiis sareng panas, simpen énergi, angin-buktina, jaga kalembaban, anti korupsi, buktina seuneu, anti statis. Bukti radiasi UVtravét, buktina sora, méja bantalan, lampu, peredaman industri, peringatan kaamanan, ngajagaan permukaan, aplikasi ieu dianggo dina kulkas, bahan pangan, percetakan, anyaman, listrik, instrumen, ubar, panyimpenan. Ieu pangaruhna alus dina insulasi pikeun listrik, sareng lampu anu ngabahayakeun.

 

spésifikasi: 

model

SJP120 / 21-1500

SJZ80 / 156-1500

Lebar produk

1220mm

1220mm

Ketebalan produk

0.3-1.5mm

0.3-3mm

Spésifikasi extruder

SJP120 / 21

SJZ80 / 156

kakuatan motor Utama

90kw

75kw

Kapasitas dirancang

350kg / h

300kg / h

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami