+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc-wood-plastic-one-step-extrusion-line-21.jpg

PVC Kayu-Plastik Hiji Lengkah Extrusion Line

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Cara hiji-léngkah anu ngaleungitkeun granulasi tengah tautan ieu. nempatkeun bahan baku langsung dina sakumpulan alat, sareng campuran sareng ékstrusi produk réngsé dina hiji waktos. Kauntungan ku cara ieu nyaéta épisiensi tinggi, nyampur plastik, sareng hemat énergi anu signifikan, biaya produksi anu langkung handap. Ayeuna, panggunaan dina kelas PVC tina produk ékstrusi Plastik-kai janten langkung, tapi peryogi langkung seueur pikeun bahan baku, alat-alat tuang, ngadukung alat-alat kapang sareng ékstrusi. Sareng ogé tingkat téknologi sacara gembleng staf.

Taros Kami