+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc-wood-plastic-quick-assembling-board-extrusion-line-61..jpg

PVC Kayu-Plastik Gancang Déwan Déwan Tonjolan

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Aplikasi sareng Fitur

Mesin ieu dipaké pikeun ngahasilkeun produk hiasan WPC, anu seueur dianggo di bumi sareng kebon hiasan umum, ngagaduhan non-polusi, umur panjang, insulasi panas, anti seuneu, gampang beresih sareng manten, robih gampang sareng didaur ulang. Éta tiasa bahan hiasan kualitas luhur, siling, pigura panto, pigura jandela, buktina sora sareng insulasi panas.

 

Taros Kami