+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc_wood_plastic_quick_assembling_board_extrusion_line.jpg

PVC Kayu-Plastik Gancang Ngumpulkeun Témbok Tonjolan Panel

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Garis produksi ieu dianggo pikeun ngahasilkeun produk hiasan WPC, anu seueur dianggo di kebon hiasan imah sareng umum, ngagaduhan non-polusi, umur panjang, insulasi panas, anti seuneu, gampang beresih sareng pemeliharaan, robih gampang sareng didaur ulang. Éta tiasa tina bahan hiasan kualitas luhur, siling, pigura panto, pigura jandéla, nyerep sora, syarat Uap tempat éta.

 

spésifikasi: 

Lebar maksimal (mm0

180

300 / 400

600

Jinis extruder

SJZ51 / 105

SJZ65 / 132

SJZ80 / 156

Daya motor (kw)

22

37

55

ngetik

YF180

YF300 / 400

YF600

Kapasitas (kg / h)

80-100

150-200

150

Cai tiis (m3/ H)

7

8

9

Hawa kompresor (m3/ Mnt)

0.6

0.6

0.6

 

 Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami