+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc-wpc-door-board-extrusion-line-45.jpg

Jalur Extrusion Door Door WPC PVC

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kinerja & Kauntungan

Ékstrusi garis ékstrusi ieu mangrupikeun extruder kembar-sekrup kerucut SJZ92 anu dirancang khusus, anu ngadopsi alat ukur pangendali suhu impor kalayan fitur pengendalian suhu presisi tinggi sareng operasi anu gampang sareng dipercaya. Méja kalibrasi vakum dilengkepan ku alat pendingin anu kuat anu mastikeun épék tiis. Unit haul off dilengkepan motor réduksi anu tepat sareng inverter, ngagaduhan kaunggulan struktur anu wajar, kakuatan haul anu kuat sareng stabil. Cutter ngabogaan pangaruh motong dipercaya jeung akurat. Stacker ngagaduhan tumpukan troli sareng lapisan panyalindungan karét khusus pikeun nyegah produk tina kagores. Alat-alat hilir tina jalur ékstrusi ieu nganggo komputer anu tiasa diprogram atanapi sistem pengendalian terkenal di dalam negeri, pikeun mastikeun mesinna tiasa dipercaya sareng stabil.

Taros Kami