+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc_wpc_door_panel_extrusion_line.jpg

Jalur Tonjolan Panel WPC Door WPC

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Garis produksi tiasa ngahasilkeun panto palastik-kai PVC tina lébar antara 600 dugi ka 1200mm, alatna ngagaduhan SJZ92 / 188 kembar kerucut extruder, kalibrasi, aula di luar unit, cutter, stacker, jst. Alat-alat kontrol listrik utama anu hadé mérek global anu dikenal. Desain sistem ekstrusi nyéépkeun téknologi deungeun, sareng éta ngagaduhan kagumantungan sareng kagem. Mesin bantu gaduh dua dua jinis pikeun konsumén pikeun milih: YF1000 sareng YF1250

 

spésifikasi: 

ngetik

Garis ékstrusi panel panto WPC panto

model

YF800

YF1000

YF250

Lebar maks (mm)

800

1000

1250

Modél Extruder

SJZ80 / 156

SJZ92 / 188

SJZ92 / 188

Daya extruder (KW)

55

132

132

Kapasitas maksimal (kg / jam)

280

600

600

Cai tiis (m3/ H)

12

15

18

Hawa dikomprés (m3/ Mnt)

0.8

1

1.2

 

 Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami