+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvcpvg-conveyer-belt-cover-extruder-61.jpg

PVC 、 PVG Conveyer Sabuk Cover Extruder

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Dina raraga syarat téknik konsumén pikeun sabuk konveter, Jwell hasil ngembangkeun serials conveyer belt cover extruder sareng hubungan jamur, éta tiasa nyetak pikeun permukaan sabuk pvc, ngaluyukeun kandel sampéanna, tinggaleun anu sanésna. Extruder ieu pasang kénca sareng katuhu, gaduh palastik anu saé, kaluaran tinggi, kakuatan rendah sareng desain tinggi pikeun ngahasilkeun
Metoda.

Taros Kami