+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Laporan ti Chinaplas 2018 sareng Suzhou Jwell dinten terbuka

Waktos: 2018-04-25

Gaya Jwell

Salaku perusahaan terkemuka industri mesin ékstrusi, Jwell Mesin nuju udagan keukeuh, gelut sareng ngabaru, pokus kana pangalaman palanggan, ngawangun peralatan ékstrusi global intél-ranté! Dina Chinaplas 2018, élit Jwell merjuangkeun jalanna ....

Jwell dinten terbuka

Dina raraga masihan palanggan kami pamahaman anu langkung jero ngeunaan gaya elegan fakultas Jwell sareng kapasitas manufaktur profesional Jwell, Suzhou Jwell ngaluncurkeun kagiatan dinten terbuka nalika Chinaplas 2018, anu tiasa ngantep konsumén global sumping ka perusahaan. Ayeuna hayu urang marios acara spektakuler dinten terbuka Suzhou Jwell.

Buka Jwell

Dipandu ku panganteur Jwell, konsumén di sakumna dunya angkat ka Jwell kalayan bagja. Jwell ngatur beus pikeun ngintun konsumén ka Suzhou Jwell.

Dahar beurang hearty
 
Jwell nyiapkeun tuangeun anu raoseun pikeun konsumén di panjuru dunya, ngantep unggal sobat anu sumping ka Jwell gaduh pangalaman anu raos.
Didatangan Jwell
 
Saatos tuang siang, élit Jwell nyandak konsumén di panjuru dunya nganjang ka Jwell, ngajantenkeun perkenalan anu jelas sareng lengkep pikeun sababaraha alat pikeun palanggan, anu tiasa ngantep konsumén gaduh pamahaman anu langkung saé ngeunaan alat Jwell sareng pabrik Jwell.