+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/rubber-extruder-44.jpg

Karét Extruder

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Dina raraga minuhan kabutuhan pasar, parusahaan urang ngembangkeun extruder karét kadaharan tiis anyar. Karakteristik utama extruder jenis ieu: sistem kontrol suhu nganggo kontrol partisi anu misah; bahan karét dipaksa nyoco ku roller tekanan; palastik suhu handap, kaluaran tinggi, sareng konsumsi énergi-handap. Produk ékstrusi jenis sapertos kitu seueur dianggo dina mobil, karéta, kapal, konstruksi, silikon, kawat atanapi kabel sareng industri sanés anu nganggo segel.

Taros Kami