+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/screw-and-barrel-for-extruder-77.jpg

Screw sareng laras pikeun extruder

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik
  • Kauntungan kalapa
  • PAKET & PENGIRIMAN

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 42CrMo (JIS SCM440)

 

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 42CrMo (JIS SCM440)

 

Panas-perlakuan
Perawatan nitriding
Bérés éléh-krom listrik
Quenching frékuénsi luhur
Nyemprot palapis bimetallic
Ngaleungitkeun vakum

1. Jwell teh produsén mesin Tonjolan plastik panggedena di China.We gawéna raket jeung brand kawentar dunya, alat Anjeun ogé bisa dilengkepan sagala merek komponén hayang.

2. Jwell boga kembar parrel screw garis uji Tonjolan jeung garis test screw tunggal. Lab uji kami ngadukung anjeun nguji dina konduksi produksi anu réalistis ogé ningkatkeun téknologi pamrosésan anjeun ngaliwatan tés kami sareng ngabantosan anjeun milih jinis alat anu pas.

3. Gawe sareng Jwell anjeun tiasa yakin yén sarat jasa sareng pangropéa anjeun bakal leres didokumentasikeun sareng anjeun gaduh sumber daya sareng kaahlian anu pas sateuacan ngamimitian. Tim kami anu berpengalaman bakal damel sareng anjeun pikeun ngaidentipikasi jalma, sumber daya sareng dokuméntasi prosés anu anjeun peryogikeun pikeun ngadukung kagiatan pangropéa anjeun.
4. Jwell nyadiakeun teknis, nyetir jeung sistem latihan pikeun pagawé sarta insinyur ti supplier ti sakuliah dunya.

Sadaya mesin dibungkus ku tim profésional kami, bakal dibungkus ku palet kai. Kanggo sababaraha suku cadang anu penting, kami bakal dibungkus nganggo kotak kayu.

Taros Kami