+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

SHANGHAITEX 2019 WILUJENG KA JWELL

Waktos: 2020-02-14

Internasional ka-19  pameran ngeunaan Industri Tekstil (Shanghaitex 2019) parantos lebet dinten katilu na dinten ayeuna. Salaku pemasok anu dipercaya pikeun alat-alat mesin tekstil, suku cadang, téknologi sareng jasa, Shanghai JWELL Chemical Fiber Co., Ltd. JWELL booth pinuh ku tamu, narik seueur bisnis Cina sareng asing pikeun konsultasi sareng negosiasi.

Shanghai JWELL Chemical Fiber Co., Ltd. parantos langkung ti 20 taun dina industri mesin tekstil. Kalayan seueur produk sareng solusi anu saé, éta parantos diaku pisan ku seueur palanggan di Cina sareng internasional. Dina paméran ieu, JWELL Chemical Fiber Co., Ltd. nampilkeun seueur produk anu saé, sapertos winder birotor generasi anyar, winder aci ékonomi gancang, roller anyar sareng mesin bicomponents énggal.