+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/sheet-die-series-jw-b-a1-14.jpg

Lambaran Maot Seri-JW-B-A1

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kalayan desain kanal jaket-hanger khusus, anu maot ngaminimalkeun ablasi bahan heatsensitive. Kalayan lambey mati luhur anu tiasa diatur, lambey mati handap anu tiasa dirobih sareng palang blok anu jejeg, paeh éta nyumponan sarat kandel tina sagala rupa produk. Paeh cocog pikeun papan foaming PVC kalayan kandel antara 2-20mm.

Taros Kami