+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/sheet-die-series-jw-b-b1-50.jpg

Lambaran Maot Seri-JW-B-B1

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Paeh nyoko kana saluran jas-hanger anu has, sareng lambey mati luhur anu tiasa diatur, lambey handap anu tiasa robih sareng palang blok anu jejeg. Kalayan sistem ST-model lebar-control, lebar produk tiasa dirobih tanpa ngaganggu. Paeh dirancang pikeun ABS, PS, PP tunggal lapisan atanapi piring multi-lapisan kalayan kandelna antara 0.8-8mm.

Taros Kami