+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/sheet-die-series-jw-b-c1-11.jpg

Lambaran Maot Seri-JW-B-C1

panalungtikan
  • rincian
  • aplikasi

Desain jas-gantungan standar, pangaturan biwir mati luhur nyoko kana jinis push-pull atanapi push-out fine-tuning type; lip mati anu handap tiasa silih tukeur, rentang pangaturan maksimum dugi ka 5 mm, éta cocog pikeun produksi PC , PMMA, GPPS, PET, single-layer atanapi multi-layer lambar transparan tinggi atanapi piring

Taros Kami