+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/sheet-die-series-jw-b-cf-97.jpg

Lambaran Maot Series-JW-B-CF

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Desain saluran aliran ganda, biwir mati luhur sareng handap tiasa diluyukeun sareng kontrol temp minyak, pangaruh kulit
tina permukaan produk langkung saé sareng kirang setrés batinna, leres-leres sadar kulitna permukaan sareng foaming. Kandel tina
produk : 5-30mm.0mm.

Taros Kami