+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/sheet-die-series-jw-f-a1-20.jpg

Lambaran Maot Series-JW-F-A1

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Maot palapis PVC ngadopsi kanal khusus struktur jas-gantungan, bibir paéh luhur anu tiasa diatur, palang blok anu jejeg, kandel produksi tiasa disaluyukeun. Dina pasangan, sabuk conveyer tujuan khusus kalayan kandel sareng ukuran anu béda tiasa dihasilkeun. Jenis ieu produk anu loba dipaké dina pertambangan, neundeun, transportasi jeung sajabana;
Spésifikasi (mm): 650, 800, 1000, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000.

Taros Kami