+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/sheet-die-series-jw-p-a2-93.jpg

Lambaran Maot Seri-JW-P-A2

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kalayan desain kanal jaket-hanger khusus, lip mati luhur anu tiasa diatur, lip die handap anu handap sareng bar batesan 45 °, die adaptasi sareng ABS, PE, pelat kandel PP kalayan lébar handapeun 2000mm sareng kandelna antara 3-30mm.

Taros Kami