+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/sheet-die-series-jw-p-at1-58..jpg

Lambaran Maot Seri-JW-P-AT1

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Ngepaskeun otomatis die, biwir mati luhur disaluyukeun ku sistem kontrol otomatis anu dibagi kana unit kontrol manual sareng unit kontrol otomatis; anu pangheulana tiasa ngendalikeun akurasi dina 1mm sareng 300um anu terakhir. Cocog sareng PC, PS, PP, PE, PLA single-layer atanapi lambaran multi-lapisan atanapi pilem kalayan lébar anu béda.

Taros Kami