+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/sheet-die-series-jw-p-c2-50.jpg

Lambaran Maot Seri-JW-P-C2

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Ngadopsi laun bentukna serelek cai sareng saluran aliran tipe taktak datar, kalayan téknologi alihan segitiga, aliran gaya tangga, épéktip ngaleungitkeun prosés ékstrusi pikeun tekanan tinggi ngarah kana bentuk deformasi sungut. Biwir paéh luhur mangrupikeun cara push-off manual anu hadé lip modulus elastis. pangaluyuan anu pas, kalayan palang blok anu datar tiasa ngaleungitkeun bahan anu terdampar, ngarengsekeun bahan-bahan anu terurai masalah kusabab tetep panjang teuing. Bibir paéh tiasa silih tukeur, numutkeun kandelna anu béda dilengkepan lambe mati terbuka anu béda.
Lumaku pikeun PC, PS, PP, PE, PLA, PVC tunggal lapisan atanapi multi-lapisan pelat.

Taros Kami