+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/sheet-die-series-jw-p-d1-12.jpg

Lambaran Maot Seri-JW-P-D1

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kalayan desain multi-manifold, paéh tiasa ngagabungkeun bahan-bahan di jero pikeun mastikeun akurasi pilem. Paeh ngadopsi biwir mati luhur-adjustable mikro, biwir handap handap sareng bar ngahalangan 45 °, anu pas pikeun PC, PS, PP, PE, PLA multi-layer co-extrusion sheet.

Taros Kami