+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/silicon-core-pipe-extrusion-line-91.jpg

Silicon Core Pipe Extrusion Line

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kinerja & Kauntungan

Bahan baku tina inti tabung inti silicoxn nyaéta poliétilén kapadetan tinggi, lapisan jerona nganggo koefisien gesekan silika gél pelumas padet. Éta résistansi korosi, témbok jero anu mulus, gas anu gampang niupan transmisi kabel, sareng biaya konstruksi murah. Numutkeun kabutuhan, ukuran sareng warna tabung leutik anu béda-béda dikonsentrasi ku casing éksternal. Produkna diterapkeun kana sistem jaringan komunikasi kabel optik pikeun

jalan tol, karéta api jeung sajabana.

Garis produksi tiasa ngawujudkeun sababaraha pipa dasar dina waktos anu sami, ngagugulung gancang, sareng gancang sareng merata nutupan casing luar. Daya tarik sinkronisasi, cut-off sareng coiling produk réngsé dikawasa ku komputer, kalayan kecepatan produksi sareng efisiensi anu luhur.

Taros Kami