+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/silicone_adhesive_series_.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142824_290.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142834_259.jpg

Sél Perekat Silikon

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Parangkat sérial perekat Silincone parantos janten salah sahiji produk unggulan kami, dumasar kana taun-taun 

akumulasi theknologi sareng eupan balik konsumén, alat silikon janten kalapa

produk kalayan téknologi kabuktosan, jalan ajeg sareng reputasi anu saé.

parameter teknis Utama: 

model

L / D

kagancangan

kapasitas

CJWA77

48-64

600-700rpm

 

2000-2500kg / jam

 

CJWA1000

 

48-64

600-700rpm

 

3000-4000kg / jam

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami