+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/single-screw-extruder-51.jpg

Tunggal Screw Extruder

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Modél alat-alat ieu biasana dianggo pikeun ngaluarkeun profil, struktur sareng bentuk sekrup sareng tong seueur-seueur pisan, sareng sekrup sareng tong diolah sacara tepat anu tiasa ngajamin palastik anu saé, kapasitas tinggi sareng tiasa nyumponan kabutuhan pelanggan anu béda, bagian-bagian pengendali listrik dilengkepan di kelas luhur anu ngajantenkeun aman dioperasikeun. Cocog sareng Profil PVC \ PC \ ABS.

Taros Kami