+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/small_lab_testing_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/03/01/20190301160053_270.jpg
  • /upfile/2019/03/01/20190301160059_539.jpg
  • /upfile/2019/03/01/20190301160105_535.jpg

Garis Ekstrusi Tés Lab Leutik

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Garis ékstrusi uji leutik anu disayogikeun ku Shanghai JWELL tiasa nyumponan tungtutan ékstrusi,

casting, produksi lambar, manjang tur komposit jsb tés prosés. Garis ieu dianggo ku sababaraha

Universitas Panilitian Kimia sareng Plastik Institusi Panilitian pikeun ngolah sareng nguji kinerja polimér

bahan; Éta ogé pikeun ngembangkeun produk énggal atanapi ngadamel sampel sareng aplikasi sanés dina plastik

departemén panilitian pabrik.

Taros Kami