+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/spc_composite_floor_extrusion_line.jpg

SPC Komposit Lantai Ekstrusi Lantai

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Lantai komposit SPC diekstrusi ku bahan dasar PVC anu ngaliwat tina opat mesin kalénder roller, sareng dilaminasi sareng pilem warna PVC, lapisan ngagem PVC sareng mémbran basement PVC ku sakali waktos, prosés na saderhana, ngalengkepan laminasi ku panas sareng tanpa lem .

 

spésifikasi: 

model

80 / 156

92 / 188

110 / 220

Lebar produk (mm)

1050

1220

1220

Kandel produk (mm)

3-8

3-8

3-8

kapasitas

400-500kg / h

800-1000kg / h

1200-1400kg / h

kakuatan motor Utama

75kw

110kw

160kw

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

 

Kauntungan kalapa: 

1, waterproof, Uap-buktina. Dasarna ngabéréskeun masalah yén produk kai gampang buruk sareng ngabareuhan saatos beueus sareng beueus dina lingkungan anu seueur beueus sareng seueur cai, sareng tiasa dianggo dina lingkungan dimana produk kai tradisional henteu tiasa diterapkeun.

2, warna-warni, rupa-rupa warna pikeun dipilih, éta ngagaduhan tékstur kai alami sareng tekstur kai, sareng tiasa disesuaikan numutkeun kapribadian anjeun nyalira. 

3, Perlindungan lingkungan anu luhur, teu aya polusi, sareng tiasa didaur ulang. Produkna henteu ngandung bénzéna sareng formaldehida. Mangrupikeun produk anu ramah lingkungan anu tiasa didaur sareng tiasa pisan ngahemat panggunaan kai.

4, résistansi seuneu anu luhur, sacara épéktip tiasa hurungkeun seuneu, rating seuneu ngahontal tingkat B1, pareum nyalira upami kahuruan, henteu ngahasilkeun gas-gas beracun.

5, pamasanganana saderhana, pangwangunanna merenah, henteu diperyogikeun prosés pangwangunan rumit, sareng waktos sareng biaya instalasi disimpen.

6, Teu aya retakan, teu aya ékspansi, teu aya deformasi, teu aya perawatan sareng perawatan, gampang dibersihkeun, ngahémat post-maintenance sareng biaya perawatan.

Taros Kami