+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/spc-en environmental-floor-extrusion-line-51.jpg

Garis Extrusion Lingkungan SPC Lingkungan

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Aplikasi sareng Fitur

Lantai SPC diusir ku bahan dasar PVC'S ngaliwat opat mesin kalénder gulung, sareng pilem warna PVC + lapisan ngagem PVC + dasar mémbran membrane, pencét teras témpél pilem ieu janten produk, prosés saderhana, ngalengkepan témpél anu gumantung kana panas, didinya teu aya lem.

Kauntungannana garis ekstrusi lingkungan SPC lingkungan

● Waterproof sareng moistureproof, dasarna tiasa ngabéréskeun masalah produk kai sapertos gampang diborosotan sareng dilebarkeun deformasi saatos nyerep cai atanapi kapangaruhan ku lingkungan baseuh. Kusabab kitu, lantai WPC perusahaan urang tiasa dianggo dina lingkungan sapertos kieu anu henteu tiasa dilakukeun produk kai tradisional.

● Warna-warni, seueur warna anu opsional. Aya perasaan kai alami sareng tékstur kai, sareng anjeun ogé tiasa milih warna anu anjeun peryogikeun numutkeun kapribadian anjeun.

● Perlindungan lingkungan, non- polusi, bébas polusi, daur ulang. Produkna henteu ngandung bénzéna sareng formaldehida, éta mangrupikeun produk lingkungan, daur ulang ngirangan panggunaan kai, sareng éta cocog pikeun pamekaran berkelanjutan kabijakan nasional sareng éta ogé nguntungkeun masarakat.

● Fireproofing saé. éta tiasa ngeureunkeun seuneu sacara épéktip, tingkat seuneu ngahontal tingkat B1, nalika produk némpél seuneu, seuneu bakal pareum langsung, sareng henteu ngahasilkeun gas beracun.

● Gampang dipasang, merenah pikeun wok, cara konstruksi saderhana, ngahémat waktos sareng biaya anu dipasang.

● Henteu rengat, henteu ngagedéan, teu kaluar bentukna, henteu ngalereskeun sareng ngarawat, gampang dibersihkeun, ngahémat saatos dipéréskeun sareng jaga biaya.

Taros Kami