+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/spesyal_fungsi_extruder_series_.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142217_645.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142243_111.jpg

Seri Extruder Fungsional Husus

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Ledakan-buktina kembar-extruders sok janten salah sahiji produk unggulan kami, desain Produk wajar sareng pangalaman euyeub,

sanggup nyayogikeun palanggan salaku solusi anu dipercaya sareng dipercaya tina alat ékstrusi éksplorasi-buktina,

Kami nampi pujian anu jembar tina industri sareng konsumén urang.

Taros Kami