+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/spining-extruder-60.jpg

Spining Extruder

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

JWM séri extruders dipaké pikeun lebur lebur tina PET, PA6, PA66, chip PP.
LTM dirancang dina sekrup, sareng kualitas lebur langkung saé. Ketepatan sekrup sareng laras langkung luhur saatos proce profesional
ssing. Sareng dilengkepan kotak gear bevel-huntu presisi tinggi, stabilitas operasi, noise panghandapna. ngarakit bantalan push kuat. di ord pikeun ngajamin mawa kakuatan poros anu ageung. sareng tiasa milih pikeun nyayogikeun bantalan kecepatan tinggi sareng bagian segel.

Taros Kami