+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/starch-filled-bio-plastic-pla-pbat-compounding-line.jpg
  • /upfile/2020/12/28/20201228135148_771.jpg
  • /upfile/2020/12/28/20201228135436_332.jpg

Aci ngeusi garis campuran Bio-plastik PLA PBAT

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: Jwell
sertifikasi: ISO CE
Kuantitas Orde minimum: 1
Sarat pamayaran: 30% turun mayar ku T / T, 70% sésa mayar sateuacan kintun ku T / T.
panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:

Plastik parantos dikembangkeun dina sababaraha bidang kusabab kaunggulan beurat enteng, kakuatan tinggi, sipat kimia stabil sareng biaya murah. Industri plastik ngembang pesat pisan, sareng teu aya jalan anu pantes pikeun miceun plastik anu dianggo, anu nyababkeun serius polusi ka lingkungan alam. Janten, panilitian palastik biodegradable moal dilawan! Runtah padet sapertos palastik bakal ngotoran lingkungan, dikubur jero bakal nyerang lahan, pembakaran bakal ngotorkeun hawa, ieu sanés solusi dasar pikeun masalah. leyuran dasar pikeun masalah nyaéta ngembangkeun plastik anu tiasa didegradasi tibatan plastik anu teu tiasa dégradable. Plastik anu rusak tiasa dikembangkeun pikeun ngajagi lingkungan. Éta ngagaduhan seueur akal. Kinerja anu hadé tina plastik anu tiasa didegradasi jelas sareng gaduh prospek pangwangunan anu lega.

 

spésifikasi:

 

model

L / C

kagancangan

kakuatan motor

Tingkat torsi

kapasitas

Formula has

CJWH-52

40-56

300rpm

45KW

9N.m / cm3

150KG / H

Bio-palastik

+ 55% Aci

+ 15% Glycerine

CJWH-65

40-56

300rpm

75KW

9N.m / cm3

240KG / H

CJWH-75

40-56

300rpm

132KW

9N.m / cm3

440KG / H

CJWH-95

40-56

300rpm

250KW

9N.m / cm3

820KG / H

CJWS-52

40-56

300rpm

55KW

11N.m / cm3

190KG / H

CJWS-65

40-56

266rpm

90KW

11N.m / cm3

310KG / H

CJWS-75

40-56

300rpm

160KW

11N.m / cm3

550KG / H

CJWS-95

40-56

300rpm

315KW

11N.m / cm3

1060KG / H

CJWS-75 Tambih Deui

44-56

330rpm

200KW

13.5N.m / cm3

700KG / H

 

Kauntungan kalapa:

Sistem dosis :Bahan baku biologis-plastik, aci sareng plasticizer tuang kana extruder sekrup kembar via feeder LIW anu akurat nyalira kalayan otomatisasi tinggi sareng kalenturan pikeun ngarobih formulasi.
 

Sistem majemuk :kotak gear torsi, nganggo tong tahan & tahan korosif sareng unsur-unsur sekrup, poros torsi tinggi sareng kopling kaamanan, pemanasan anu efisien sareng kontrol anu pas pikeun mastikeun produksi jangka panjang anu stabil, dipercaya sareng jangka panjang.

Sistem motong jero cai :Sistem motong jero cai sateuacanna tiasa ngahasilkeun pelet elips kalayan otomatisasi tinggi, sistem anu ditutup teu aya émisi haseup sareng lebu ka lingkungan sareng tiasa adaptasi sareng sagala rupa sarat kapasitas.

Peralatan bantu hilir :Alat-alat hilir anu euyeub sareng wajar nyadar homogenisasi, ayakan, garing & didamel dugi ka automat? Ic packing lancar.

Taros Kami