+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/steel_reinforced_spiral_pipe_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/03/02/20190302150745_984.jpg
  • /upfile/2019/03/02/20190302150753_388.jpg

Baja bertulang Spiral Pipe Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Pipa bertulang Steed ngagaduhan fitur anu henteu gampang dina korosi pita baja, bagian luhur pita baja ngagaduhan lapisan panyalindungan anu langkung kandel, tulang rusuk anu diperkuat henteu gampang dina runtuhna, kelimna disambungkeun pisan, kakuatan tarik tina pipa dina aksial arah anu luhur sahingga dina waktos panggunaan pipa henteu gampang kabocoran. Kami parantos nerapkeun patén pikeun mesin ieu sareng nomer patén na ZL200920073200.4 sareng 200910054675.3.

 

spésifikasi: 

ngetik

Kisaran ID (mm)

Kakuatan total

JWSG-1200

ID200-1200

200

JWSG-2000

ID200-2000

245

JWSG-2600

ID1200-2600

280

JWSG-3000

ID1400-3000

300

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami