+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/stretch_film_extrusion_line_.jpg

Garis Extrusion Film

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Garis produksi film regang utamina dianggo pikeun pilem listrik litium pe; PP, pilem napas pe; PP, PE, PET, PS industri thermo-shrinkage pengepakan.

Alat-alatna dikarang ku extruder, die head, sheet cast, longitudinal stretch, transverse manjang, winder otomatis sareng sistem ngadalikeun. Ngandelkeun desain canggih sareng kamampuan ngolah urang, fitur peralatan urang nyaéta:

Roller strech bujur dirancang khusus

Sistem nyetir sareng ngendalikeun mangrupikeun mérek terkenal di dunya

Sistem pangendali tina program PLC anu presisi

Akurasi manteng tinggi, kecepatan luhur, sareng status kerja anu ajeg

 

spésifikasi: 

material

 PP, PE, PET, PS

Babandingan manjang

1-10

Jembar lega

500-3000mm

Kisakan jangkauan

0.05-0.3mm

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami