+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/subsequent-equipment-32.jpg

Parangkat Salajengna

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Mesin ieu cocog pikeun pengamplasan kandel, saé
sanding jeung Polandia permukaan rupa-rupa séjén
papan.

Mesin ieu dipaké pikeun desain permukaan mindahkeun panto kai-plastik, dewan panto kabinét kayu-plastik, panto PVC sareng témbok
dewan. Ngagunakeun mindahkeun suhu luhur, mesin ieu sacara otomatis tiasa nyabut lebu sareng gaduh alat pra-pemanasan dewan.

The embossing kai-plastik biasana dipaké pikeun


pola penindasan profil PE / PP \ PVC palastik profil embossing, permukaan lambar, éta langkung saé pikeun permukaan produk kai tina tékstur kai. permukaan anu tiasa diolah sagala jinis tékstur kai, permukaan tiasa plating Chrome hese, Rongga Roller manaskeun, operasi saderhana sareng tahan kaén.

 

Mesin ieu biasana dianggo pikeun ukiran pola papan kai-plastik, papan kai heuras, papan kapadetan sareng papan kabinet. Éta nganggo
tilu spindles salaku orientasi lanskap, panjang sareng luhur jeung ka handap. Sagala jinis ukiran ku komputer.

Taros Kami