+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Tés Pipa Serat Kaca Super PPR Suksés

Waktos: 2018-09-15

Pipa FR / PP-R mangrupikeun pipa kinerja tinggi didamel dina suhu handap sareng kecepatan luhur ngalangkungan prosés khusus sareng peralatan nganggo multi-layer co-extrusion. Pipa FR / PP-R mangrupikeun jenis pipa polipropilén seratreinforced. Boh lapisan jero boh luar didamel tina PP-Rmaterial. Lapisan panengah diwangun ku nambihan serat gelas dina dasar PP-R. Dibandingkeun sareng pipa PP-R, pipa FR / PP-R ngagaduhan serat gelas bertulang di tengahna, nyaéta dumasar kana pipa PP-R biasa, éta ningkatkeun kekakuan, transmisi cahaya sareng perméabilitas udara, sareng prestasina langkung luhur tibatan éta pipa PP-R. Éta ngagaduhan karakteristik koefisien linearexpansion rendah, anu ngawangun watesan aplikasi pipa PPR henteu leres.

Anyar-anyar ieu, JWELLMachinery's PPR / FR-PP Pipe Extrusion Line anu didamel pikeun perusahaan Amérika, parantos hasil di pabrik SHANGHAI JWELL MACHINERY. Jalan satapak ngajalankeun pisan suksés. Operasi garis produksi pisan stabil sareng mulus, gaduh produk madepipe kalayan warna seragam, permukaan caang sareng bersih sareng stratifiedprecision.

1) Manufacturedat suhu lemah sareng kecepatan luhur ngalangkungan prosés sareng alat khusus nganggo multi-layer co-extrusion.
2) Desain skrés khusus ngalawan bahan pipa PPR / FR-PP.
3) Desain sirah extrusion dieureunkeun Advancedand Patén ngalawan pipa PPR / FR-PP.
4) Precisecontrol tina ketebalan sareng lapisan pipa.
5) Suplai cai canggih sareng kontrol solokan sareng temperaturékontrol cai. Pangaruh tiisna saé. Kecepatan garis maksimal dugi ka 20M / mnt.
6) Garis Theextrusion dirancang pikeun beroperasi sacara otomatis anu ngajamin dipercaya sareng aman.
7) Thelayout tina sababaraha extruders lumrah sareng rohangan anu dijajah alit.
8) Thethickness produk tiasa ngahontal 160 SDR7.4.
 
Fitur Pipa & Aplikasi
1,Fitur Pipa & Aplikasi
 
1) PPR / FR-PP pipa seueur dianggo dina solarenergy, sistem sirkulasi énergi termal, sistem pemanasan sareng pasokan cai kusabab tekanan sareng tahan suhu anu langkung luhur, bentang operasional panjang, kakuatan tinggi sareng résistansi dampak, sareng pencegahan pipelinesagging.
2) Kusabab kakuatanna anu luhur, PPR / FR-PPpipe tiasa ngahémat seueur biaya rékayasa, sareng kaamanan dijamin pisan. Ku alatan éta, PPR / FR-PP ayeuna gaduh kacenderungan ngagentos PPR. Éta mangrupikeun pipa palastik anu hébat dina éra anyar.