+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Dinten kahiji nandatanganan sajumlah single ageung, JWELL sadayana nunjukkeun daya tarik merek!

Waktos: 2019-05-22

 

xnumx.jpg

  • Paméran karét sareng plastik internasional Chinaplas2019 dibuka tanggal 21 Méi.Dina dinten mimiti paméran, perusahaan jinwei nandatanganan sababaraha pesenan ageung, anu pinuh nunjukkeun daya tarik mérek JWELL sareng narik seueur pemirsa.

xnumx.jpg

xnumx.jpgSkala paméran jinwei henteu pernah dilakukeun, henteu ngan ukur langkung ti 140 paméran, tapi ogé nganggo langkung ti 10 alat ekstrusi "super", anu seueur produk anyar, duanana dina kategori sareng kualitas, langkung saé tibatan paméré anu séjén.

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

 Skala paméran jinwei henteu pernah dilakukeun, henteu ngan ukur langkung ti 140 paméran, tapi ogé nganggo langkung ti 10 alat ekstrusi "super", anu seueur produk anyar, duanana dina kategori sareng kualitas, langkung saé tibatan paméré anu séjén.Alat-alat mesin Jinwei bakal seueur perhatosan dimana waé munculna, situs éta parantos nyayogikeun sababaraha alat dina dinten munggaran parantos ditandatanganan niat sateuacan mésér.Kalayan kinerja pasar terpanas, mesin jinwei nafsirkeun karep sareng pesona pabrik merek JWELL.

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

Di tempat acara boot, staf bakal masihan perkenalan anu komprehensif kana kinerja utama, prosés produksi sareng lapangan aplikasi pakakasna.Hayu pangunjung nyaksian kualitas karajinan mesin jinwei.Dina waktos anu sasarengan, dina prosés pangamatan, padamelan palanggan ngeunaan kualitas peralatan, jasa purna jual, debugging jauh sareng masalah sanésna pikeun ngajelaskeun sareng ngajelaskeun.Kalayan tampilan kualitas anu komprehensif sareng pangalaman tékstur situasional, unggal tamu dina adegan tiasa ngaraoskeun jinwei mesin pikeun ngudag kualitas peralatan sareng kontrol detilna.

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

Dina dinten mimiti paméran karét & plastik Chinaplas2019 populér, mesin jinwei nyepeng awal anu saé sareng nyandak produk sareng téknologi anyar pikeun palanggan, sahingga para nasabah ngagaduhan kontak jarak sareng enol produk jinwei, téknologi sareng solusi dina stan 1.1f01.

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

 Kanggo inpormasi lengkep, mangga teraskeun merhatoskeun dinamika mesin jinwei, langkung saé anjeun didatangan situs paméran kami (no.: 1.1f01)!Urang bakal teraskeun dina sumanget luhur

xnumx.jpg

Kontak: Michelle Jiang

surat:[email dijaga]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Telepon:+ 86 18851210802