+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/thermoplastic_elastomers_series_.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142459_624.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142514_441.jpg

Thermoplastic Elastomers Series

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:


Thermoplatics mangrupikeun materail énggal anu paling poténsial ayeuna, ngagabungkeun duanana campuran plastik sareng karét.

anu tiasa dianggo dina mobil, éléktronika, rékayasa sareng médis, jst.

TPS TPU TPV TPEE TPO

 

parameter teknis Utama: 

 model

L / D.

kagancangan

kapasitas

CJWH65

48-64

300-600rpm

300-500kg / jam

 

CJWH75

 

48-64

 

300-600rpm

 

300-500kg / jam

CJWH95

48-64

300-600rpm

300-500kg / jam

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami