+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/three-layer-pvc-solid-wall-pipe-co-extrusion-production-line-.png
  • /upfile/2020/02/29/20200229163624_185.jpg

Tilu-lapisan PVC Padet Tembok Pipa Co-extrusion lini produksi

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:

Éta dikembangkeun ku perusahaan Jwell nganggo tilu extruders pikeun 3 atanapi 4 lapisan co-extrusion. Baris ieu nyoko

Jwell anu paling anyar dirancang PP + CaCo3 vented screw sareng alat kontrol komputer PLC sareng otomatis

alat deteksi kandel sahingga mesin tiasa ngamaksimalkeun perséntase CaCo3 dina lambaran éta

produksi pikeun ngirangan biaya lambar sareng lambar anu dihasilkeun tiasa ngagaduhan sipat fisik anu saé

sareng kamampuan ngolah salajengna. Éta mesin lambar paling canggih di Cina.

 

spésifikasi:

model

Pipa Spesifikasina (mm)

Extruder

motor kakuatan utama (kw)

Kaluaran (kg / jam)

JWG-PVC250 Tilu lapisan

Ø75-Ø250

SJZ65 / 132 + 55/110

37 + 22

300-400

JWG-PVC450 Tilu lapisan

Ø200-Ø450

SJZ80 / 156 + 65/132

55 + 37

400-600

JWG-PVC630 Tilu lapisan

Ø315-Ø630

SJZ92 / 188 + 65/132

110 + 37

740-900

 

Taros Kami