+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/three-layer-pvc-solid-wall-pipe-co-extrusion-production-line-61.jpg

Tilu-lapisan PVC Padet Tembok Pipa Co-extrusion lini produksi

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kinerja & Kauntungan

Anggo dua atanapi langkung séri SJZ kerucut sekrup extruder pikeun nerapkeun ko-extruded pipa PVC tilu lapisan. Lapisan sandwich pipa nyaéta kalsium tinggi PVC atanapi bahan baku busa PVC.

● extruder ngagunakeun laras sekrup paduan tahan tahan super; kembar-sekrup tuang merata sareng bubukna henteu sasak;

● Desain anu dioptimalkeun tina cetakan tilu lapis PVC, saluran aliran internalna dilapis ku Chrome sareng dipoles pisan, anggo sareng korosi tahan; kalayan leungeun baju ukuran khusus, produk pipa gaduh kecepatan luhur sareng permukaan anu saé; saluran wajar pikeun mastikeun yén ketebalan lapisan tabung seragam sareng pangaruh plastisisasi unggal lapisan langkung saé.

● mesin motong ngadopsi alat clamping puteran pikeun adaptasi kana diaméter pipa anu béda, ngaleungitkeun gangguan sering ngagentos perlengkapan. Dilengkepan jinis mékanisme chamfering anu tiasa diluyukeun, ukuran chamfer tiasa diluyukeun numutkeun kana diameter pipa sareng ketebalan témbok, motong sareng chamfering tiasa dilakukeun dina hiji léngkah. Paranti nyeuseup tertutup, pangaruh nyeuseup chip langkung saé.

Taros Kami