+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Pikeun ngadukung "Anti-Epidemi" global, CHINA JWELL niatna ngaluncurkeun lini produksi lawon Nonwoven PP Melt-ditiup

Waktos: 2020-06-28

Ku pecahna "COVID-19" di dunya, CHINA JWELL parantos ngamangpaatkeun prestasina dina industri serat serat kimia sareng non-anyaman lawon mangtaun-taun. Salila épidemik, dina pamundut anu mendesak seueur palanggan lami sareng pamaréntah anu aya hubunganana, JWELL ngamimitian ngatur R&D sareng kakuatan produksi, sacara kuat ngaluncurkeun lini produksi lawon non-anyaman PP-polipropilénan, mesin JWELL salaku salah sahiji global terkenal pabrik alat ékstrusi plastik, pikeun méréskeun kaayaan anu sesah ayeuna di dunya, nunjukkeun peran perusahaan ageung.

Salaku pabrik terkenal bahan bahan lebur-ditiup gugus-Fajar, sareng pamimpin industri domestik sanésna parantos gotong royong sareng kami, CHINA JWELL nyayogikeun lini produksi lawon non-anyaman non-anyaman PP, pinuh ngadukung padamelan "anti-wabah" global.

Sakumaha urang terang, lawon non-anyaman anu dileburkeun mangrupikeun bahan inti tina topéng pelindung médis, sareng éta konci pikeun merangan perang epidemi. CHINA JWELL tiasa nyayogikeun 800mm-3200mm lebar PP lebur-ditiup jalur produksi kaén anu henteu ditenun sacara gancang ngalangkungan kaunggulan téknis nyalira mangtaun-taun. Ngadopsi komponén inti kualitas luhur, garis produksi téknologi canggih, sareng otomatisasi tinggi. Dina waktos ayeuna, langkung ti 30 sét garis produksi kinerja tinggi sareng kaluaran tinggi parantos ngamimitian produksi. Maot dilebur-ditiup mangrupikeun komponén inti tina garis produksi, dirojong sapinuhna ku mitra anu saé diwakilan ku Zhejiang JCTIMES Die Co. sareng sajabana, sacara épéktip tiasa ngiringan pangiriman jalur produksi. Ayeuna, lini produksi lengkep tiasa dikirimkeun ka palanggan dina pangiriman 60-70 dinten, anu nyayogikeun jaminan anu kuat pikeun damel gancang pelanggan sareng pencegahan epidemi.

Kauntungan Alat

1). Pangalaman desain sekrup propésional, palastik alus, kinerja stabil, cocog pikeun ékstrusi kapasitas tinggi;
2). Sistem saringan presisi tinggi sareng sistem pompa lebur, tekanan ekstrusi kontrol loop caket anu hirup sacara stabil;
3). Tonjolan ekstrusi presisi tinggi sareng komponenana spinnerets, nyiptakeun pembuatan produk anu saé;
4). Sistem sabuk-tipe tahan panas propésional tingkat luhur, desain sistem tekanan négatip anu dioptimalkeun;
5). Ngabuburit online lengkep, sistem gulungan, operasi stabil gancang-gancang;
6). Ngadopsi sistem kontrol terintegrasi PLC kinerja tinggi Siemens;
7). Jasa one-stop, dilengkepan tungku suhu luhur, éléktronika statis, beberesih vakum sareng alat uji ;