+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pc_pmma_optic_sheet_extrusion_line-27.jpg
  • /upfile/2019/03/01/20190301162245_609.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229153402_278.jpg

TPO PVC EVA PE Waterproof Sheet Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

TPOWaterproof lambar garis Tonjolan 

Perusahaan Jwell ngadopsi gulung padet pikeun ngagabungkeun multilayer, téknologi anyar ieu ngajantenkeun lambaran TPO

gaduh fungsi anu hadé pikeun nembongan angin. Lambaran tahan cai TPO mangrupikeun jinis produk tahan cai anu énggal,

anu dihasilkeun kalayan poliérfin termoplastik ditambah antioxygen sareng plastifier sareng sajabina, lapisan tengahna nyaéta poliéster

lawon pikeun tulangan, permukaanna dilapis ku serat tékstil sareng aluminium foil. Jinis lambaran tahan cai TPO ieu

ngagaduhan fitur tahan cuaca anu saé sareng pasarean. Hal ieu utamina dianggo pikeun arsitektur 、 torowongan 、 basement

sareng kebon tahan cai anu sanés.

PVC, EVA, PE lambar tahan lini Extrusion Line 

Utamana dipaké pikeun ngahasilkeun PVC, EVA, PE Waterproof Sheet, éta digunakeun pikeun industri tahan cai, arsitéktur, sareng basement,

proyék tahan cai arsitéktur dina waduk, bendungan, torowongan jalan, torowongan jalan karéta, panyumputan bom, sisikian

depot, nolak dump, pembuangan cai limbah, jsb.

 

 

parameter teknis Utama: 

model

JWP130 / 26 + JWP130 / 26-2400

JWE75 / 36 + JWE65 / 36-3400

Struktur produk

PVC + net + PVC

TPO + NET + TPO

rubak

2200mm

3200mm

kakandeleun

0.5-3mm

0.8-3mm

ngetik

JWP130 / 26

JWE75 / 36 , JWE65 / 36

kapasitas

1500kg / h

1200kg / h

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami