+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/tpo-pvc-eva-pe-waterproof-sheet-extrusion-line-55.jpg

TPO, PVC, EVA, PE Waterproof Sheet Extrusion Line

panalungtikan
  • rincian

Aplikasi sareng Fitur

Perusahaan Jwell ngadopsi gulung padet pikeun ngagabungkeun multilayér, téknologi anyar ieu ngajantenkeun lambaran TPO ngagaduhan fungsi anu hadé ngalawan angin. TPO lembar tahan cai mangrupikeun jinis produk tahan cai anu anyar, anu dihasilkeun sareng poliéfinfin thermoplastic ditambah antioxygen sareng plastifier sareng sajabina, lapisan tengahna lawon poliéster pikeun penguatan, permukaanna dilaminasi ku serat tekstil sareng aluminium foil. Jinis lambaran tahan cai TPO ieu ngagaduhan

fitur tahan cuaca anu saé sareng pasarean. Hal ieu utamina dianggo pikeun 、 terowongan architecture arsitektur basement sareng lapangan tahan cai anu sanés.

Utamana dipaké pikeun ngahasilkeun PVC, EVA, PE Waterproof Sheet, éta digunakeun pikeun industri tahan cai, arsitéktur, sareng basement, proyék tahan cai arsitéktur dina waduk, bendungan, torowongan jalan, torowongan jalan rel, tempat berlindung bom, depot gandum, nolak sampah, limbah pembuangan cai, jsb.

Taros Kami