+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/tpo_pp_foam_composite_sheet_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/03/01/20190301150126_640.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229161845_130.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229161856_574.jpg

TPO + PP Foam Composite Sheet Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

 

Éta hasil dikembangkeun ku Jwell Mesin ngadopsi struktur khusus TPO sekrup, palastik palastik,

merata, metoda ngolah komposit unik, produk komposit gaduh panjang beungkeutan tinggi, Teu aya deformasi tarik.

bébas formaldehida, éta mangrupikeun bahan baku Jwell numutkeun bahan interior mobil; lapanganna nyarankeun rumah tangga anu sanés

garis produksi lambar komposit canggih, materail komposit ieu ngagaduhan operasional anu fleksibel, efisiensi tinggi tina komposit,

kalayan kauntungan pikeun ngarengsekeun pangobatan garis lapisan permukaan TPO sakali waktos, sareng bahan dasarna panas 

mencét sareng nyusun sasarengan sakali, éta total diefferent tina metode komposit kapungkur, produk ieu seueur diterapkeun

dina kelas jero hiasan 、 langit-langit 、 pipa mobil, sareng sajabina.

parameter teknis Utama: 

ngetik

JW100 / 33

JW120 / 33

kandel (mm)

0.5 

0.5 

lebar (mm)

1000 

1500 

kapasitas

120kg / jam

220kg / jam

kakuatan motor Utama

55kw

132kw

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami