+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/tpu_film_extrusion_line-55.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227091942_208.jpg

Garis Tonjolan Pilem TPU

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Lambaran TPU (poliuretan thermoplastic) ngagaduhan ciri anu saé tina tegangan tinggi, gaya tarik anu luhur, kateguhan anu saé,

tahan sepuh, lingkunganana henteu-toksik, antimikotik & anti baktéri, maké sareng tahan korosi, biologis

kasaluyuan. Hal ieu digunakeun sacara lega dina bidang sapatu, baju, cocooan anu dieusi ku hawa, alat olahraga air laut & cai jero cai,

alat-alat médis, alat kabugaran, bahan korsi mobil, payung, kantong koper, gelas pelor, bahan bungkus.

Garis produksi ngadopsi ékstrusi sareng kalibrasi roller kalayan kandelna 0.05-2mm sareng lébar 1000-2000mm,

anu tiasa ngahasilkeun produk transparan, warna sareng komposit.

parameter teknis Utama: 

 

 

model

 

Lebar produk (mm)

 

Kandel produk (mm)

 

Kapasitas (kg / h)

JWS120 / 36

1000-2000

0.05-2.0

200-300

JWS130 / 36

1000-2000

0.05-2.0

300-400

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami