+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/twin_screw_dyer_free_vented_pet_sheet_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/03/01/20190301155506_651.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229161120_645.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229161131_388.jpg

Kembar Screw Dyer-gratis Vented PET Sheet Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah: 

JWELL ngembangkeun garis kembar ékstrusi kembar paralel pikeun lambaran PET, garis ieu dilengkepan sistem degassing, sareng No. ngneed drying na crystallizing unit. Garis ékstrusi ngagaduhan sipat komsupasi énergi rendah, prosés produksi saderhana tur gampang pangropéa. Struktur sekrup ségméntal tiasa ngirangan leungitna viskositas résin PET, simétris sareng gilinding kalénten i tembokenthin-témbok ngagencangkeun épék tiis sareng ningkatkeun kamampuan sareng lambaran kualitas. Multi komponén dosis feeder gecan ngendalikeun persentase bahan parawan, bahan daur ulang sareng master batch tepatna, lambaranana seueur dianggo pikeun industri bungkusan thermoforming.

 

parameter teknis Utama: 

model

Multi lapisan

lapis tunggal

Efisiensi tinggi

ngetik

JW75 & 36 / 40-1000

JW75 / 40-1000

ésJW95 & 52 / 44-1500

Thcikness

0.15-1.5

0.15-1.5

0.15-1.5

kakuatan motor Utama

110 千瓦 / 45 千瓦

110 千瓦

250kw / 55kw

kapasitas

500kg / jam

450kg / jam

800-1000kg / h

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami