+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/upvc-cpvc-pipe-extrusion-line-65.jpg

Garis Tonjolan Pipa UPVC / CPVC

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kinerja & Kauntungan

Rupa-rupa spésifikasi sareng modél extruder kembar-sekrup PVC tiasa ngahasilkeun pipa diaméter anu béda sareng kandel témbok anu béda.

Struktur sekrup anu dirarancang khusus kalayan palastikisasi seragam sareng kaluaran tinggi. Kapang Extrusion dijieunna tina waja alloy kualitas luhur, saluran internal chrome plating, perlakuan polishing, maké jeung résistansi korosi; ku leungeun baju ukuran-speed tinggi dedicated, kualitas permukaan pipa anu saé;

Cutter khusus pikeun pipa pvc ngadopsi alat clamping puteran, anu henteu meryogikeun ngagentos perlengkapan ku diaméter pipa anu béda. Kalayan alat chamfering, motong, chamfering, cetakan hiji-léngkah. Ngadukung mesin belling online opsional

Taros Kami