+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/various-kinds-of-rollers-shown-in-chinaplas-43.jpg

Rupa-rupa jinis rol ditampilkeun dina Chinaplas

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Dipaké dina produksi pilem matak CPP, LDPE, LLDPE. Ngagunakeun desain ganda runner spiral-layer unik, mendingan anu langkung saé, kualitas produk anu langkung stabil, kapasitas anu langkung luhur. 
Parameter produk sapertos kieu:
1, Silindricity, akurasi kasabaran concentricity: 0.01mm
2, Roll permukaan kasarna: Ra0.01
3, Akurasi kontrol suhu: +/- 0.5 ℃
4, Kecepatan garis: 160-500m / mnt
5, kasaimbangan Dinamis: tingkat G2.5

Dipaké dina PET, PP / PS, PC sareng produksi lambar sanés. Pamakéan ipis-témbok-efisiensi tinggi efisiensi ngagiling ngagiling desain runner spiral, leuwih hadé, kapasitas anu langkung luhur. Gulung kana desain anu ditingkatkeun, pikeun tahan jumlah tekanan tinggi dina variabel.
Parameter produk sapertos kieu:
1, Clyndricity, akurasi kasabaran concentricity: 0.01mm
2, Roll permukaan kasarna: Ra0.005
3, Akurasi kontrol suhu: +/- 0.5 ℃
4, Kecepatan garis: 5-30m / mnt
5, kasaimbangan Dinamis: tingkat G6.3

Taros Kami